SON DAKİKA

Taşova Gazetesi
Kurukafa

EN ANLAMLI NİKÂH TÖRENİ

EN ANLAMLI NİKÂH TÖRENİ
Bu haber 21 Ekim 2019 - 18:04 'de eklendi ve 1.419 views kez görüntülendi.

Taşova’da biri polis memuru diğeri uzman çavuş olan çift, üniformalarıyla geldikleri nikâh töreninde Barış Pınarı Harekâtı’na destek verdi. İstanbul’da görevli polis memuru Emine Taşova ile Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde uzman çavuş olarak görev yapan Mümin Çetin’in nikâhı, Taşova Belediyesi Evlendirme Memurluğunda kıyıldı. Çift nikâha, üniformalarıyla geldi. Belediye Başkanı Bayram Öztürk’ün kıydığı nikâhta Taşova’nın nikâh şahitliğini İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz Polat, Çetin’in nikâh şahitliğini ise İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Ömer Altun yaptı. Çetin, vatana ve mesleklerine sevgilerinden dolayı nikâha üniformalarıyla gelmek istediklerini söyledi.

Eşiyle memleketi Taşova’da tanıştıklarını ve nikâhlarını kıydırmak için tekrar memleketlerine geldiklerini anlatan Çetin, “Barış Pınarı Harekâtı’na destek olmak amacıyla nikâh törenine resmi üniformalarımızla geldik. Nikâh törenine üniformalarımızla gelmek eşimin fikriydi, ben de bu güzel düşünceye destek verdim. Barış Pınarı Harekâtı’nda görev yapan tüm asker ve polisimizin Allah yardımcısı olsun. Bizim halkımız her zaman polisinin ve askerinin yanındadır, onlar için çok dua ediliyor, biliyoruz.” dedi.
Emine Taşova’da üniformayla nikâh törenine katılmanın farklı bir duygu olduğunu belirterek: “Şu an çok farklı duygular hissediyorum, çok gurur verici bir durum. En mutlu günümüzde, bizim için kutsal olan kıyafetlerimiz giydik. Bir farklılık yaratmak ve Barış Pınarı Harekâtı’nda görev yapan arkadaşlarımıza destek olmak için bu kararı verdik. Ailemiz de bizi nikâh masasında böyle görünce çok mutlu oldular ve gurur duydular.” diye konuştu

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER
SON DAKİKA